Bankkártyával is fizethet!

Utazásainkat a Generali Biztosító Zrt. biztosítja.

Our drivers do speak English.

Sofőrszolgálat

Nemzetközi Sofőrszolgálat

Az esti programok természetese velejárója, hogy valakinek a társaságból mindig önmegtartóztatást kell gyakorolnia, hiszen ő fog vezetni hazafelé. Erre nyújt biztonságos és megbízható megoldást a Delivery Sofőrszolgálat! Nyugodtan menjen vacsorázni, bulizni saját autójával, majd hívja telefonszámunkat, munkatársunk rövid időn belül a helyszínre ér, és biztonságban hazaviszi Önt és autóját.

Diszpécserünk 0-24 óráig áll az Ön rendelkezésére!

Belföldi utak mellet nemzetközi célpontokra is kényelmes megoldást kínálunk, legyen szó akár reptéri transzferről vagy üzleti utakról. 

A bécsi repülőtéren egy heti parkolás ára elérheti akár a €250-€300 összeget is! Ehelyett szállíttassa haza saját autóját ennél jóval kedvezőbb áron! Kérésére akár mi is ki tudjuk Önt vinni a repülőtérre egyénileg vagy csoportosan is.

Honnan – HovaTávolságÁr (HUF)Ár (EUR)
WIEN, Schwechat – Budapest235 km70 000 Ft200 EUR
Pozsony – Budapest200 km59 000 Ft170 EUR
Budapest – Esztergom / Párkány55 km22 000 Ft65 EUR
Budapest – Komárom100 km35 000 Ft100 EUR

A Megbízott amennyiben bármilyen az utas illetve a megrendelő felelősségére felróható okból meghiúsul a szállítás, a megbízási díj teljes összegére igényt tart.

Feltételek: A határátlépésekkel kapcsolatos COVID-19 előírások, illetve a szükséges érvényes dokumentumok megléte az utazás során!

Budapest egyik legjobb sofőrszolgálata