Bankkártyával is fizethet!

Utazásainkat a Generali Biztosító Zrt. biztosítja.

Our drivers do speak English.

Szolgáltatások

Sofőrszolgálat:

Önért és autójáért megyünk!
Ha alkoholt fogyasztott, esetleg az útviszonyok, időjárási helyzetek nem kedvezőek az ön számára, ha fáradt, vezetésre nem alkalmas állapotban érzi magát, mi rendelkezésére állunk! A megadott címre önért/önökért megyünk és saját autójával hazaszállítjuk! Kérésre kollégáink mélygarázsba vagy zárt parkolóba is beállnak!

Sofőrbérlés:
Lehetősége van sofőrt/sofőröket hosszabb időre is igénybe venni, például rendezvények, több úti cél esetén. Ennek a díjelszámolása idő alapon történik, melyről bővebb tájékoztatást telefonon kérhet. Előre egyeztetés esetén angol és/vagy német nyelven beszélő sofőrt is tudunk biztosítani az útra.

Hozom-Viszem szolgáltatás:
Sofőreink rendelkezés állnak abban az esetben is, ha autójának éppen gumi cserére, olaj cserére, műszaki vizsgára, illetve autókozmetikai beavatkozásra lenne szüksége. Ekkor az adott autót a helyszínre visszük, illetve ha az szükséges, a címre visszaszállítjuk.

Előrendelés:
Amennyiben később van szüksége sofőrre, de biztosra szeretne menni, lehetősége van a szolgáltatást előre megrendelni. Az előrendelés díjmentes.